Plaats gratis advertentie
TIP! Gebruik Pijltjestoetsen om tussen foto's te navigeren. Klik op de foto of gebruik Escape om de foto te sluiten
Download de foto » klik om te sluiten
« Terug naar de foto

Bedrijfsruimte centraal gelegen in Amsterdam te huur

Prijs
per maand:€ 255,15
Borg:€ 255,00
Bekeken:56x
(sinds 16-10-2018 11:21:51)
Eigenschappen
Soort object Kantoorruimte
Oppervlakte m2 bedrijfshal 0
Oppervlakte m2 kantoorruimte 19
Oppervlakte m2 perceel 0
Ligging van het object Bedrijventerrein
Omschrijving

Nieuwe Hemweg 4C 18.5 m2
Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, maar niet in de moeilijk te bereiken binnenstad?
Per direct beschikbaar! De huurprijs is euro 255,15 exclusief servicekosten en BTW. Glasvezel is aanwezig en optioneel. De ruimte bevindt zich op de begane grond. De ruimte heeft geen daglicht.
De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.
De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak en extra parkeerplaatsen.
De huurprijs is excl. btw en servicekosten. Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.
Is dit niet de ruimte die u zoekt, informeer dan bij Globe Centers. Misschien is er nog wel een andere ruimte beschikbaar die wel bij uw wensen past.

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek,  waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.
U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.
Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

Ligging
Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel/ Westrandweg (= nu open). Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig.Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt met stadsbus 22 zowel vanaf Amsterdam Centraal als ook van station Sloterdijk binnen tien minuten bij uw bestemming zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 06 53 23 49 41 of info@globecenters.nl
Lees meer op onze website:
http://www.bedrijfsruimteshuren.nl

Adverteerder Globecenters b.v.

Bekijk alle advertenties
Actief sinds:6-12-2012
 
Telefoon: 0653234941
Website: www.globecenters.nl
Reageer direct
Locatie(s)
Nieuwe Hemweg 4C,
1013BG Amsterdam
 (NL)
0653234941
Opties
Doorsturen via e-mail
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw bericht (optioneel):
Copyright © 2010-2018 Rentlocal. Alle rechten voorbehouden | Concept & Productie: Berndes Multimedia | Disclaimer | Voorwaarden | Populaire zoekopdrachten | Downloads |