Plaats gratis advertentie
TIP! Gebruik Pijltjestoetsen om tussen foto's te navigeren. Klik op de foto of gebruik Escape om de foto te sluiten
Download de foto » klik om te sluiten
« Terug naar de foto

Betaalbare bedrijfsruimte voor starters te huur in Amsterdam

Prijs
per maand:€ 226,16
Borg:€ 226,00
Bekeken:97x
(sinds 25-10-2018 12:05:11)
Eigenschappen
Soort object Bedrijfshal met kantoorruimte
Oppervlakte m2 bedrijfshal 0
Oppervlakte m2 kantoorruimte 19
Oppervlakte m2 perceel 0
Ligging van het object Bedrijventerrein
Omschrijving

Nieuwe Hemweg 7 P:


Bedrijfsruimte in Amsterdam West te huur van 19 m2 voor starters

Deze bedrijfsruimte is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een webshop of fotostudio. De ruimte is gelegen op de 1ste etage en is voorzien van laminaatvloer en centrale verwarming en een pantry. Glasvezel is aanwezig en optioneel. De toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders. De huurprijs is euro 226,16 excl. BTW en servicekosten.

De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak en parkeerplaatsen.

Is dit niet de ruimte die u zoekt, informeer dan bij Globe Centers of kijk op onze website op www.bedrijfsruimteshuren.nl. Misschien is er nog wel een andere ruimte beschikbaar die wel bij uw wensen past.


Bereikbaarheid: Uw bedrijfsruimte bevindt zich op bedrijventerrein Hempoint en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een kwartiertje met bus 22 vanaf Amsterdam Centraal of Amsterdam Sloterdijk. Ook per auto zijn we goed te bereiken! Hempoint ligt vlak bij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de Coentunnel. Parkeerplekken bevinden zich voor de deur.

Meer informatie? U kunt meteen contact opnemen met Willem Ros (06 5323 4941) of een mail sturen naar info@globecenters.nl

 

Adverteerder Globecenters b.v.

Bekijk alle advertenties
Actief sinds:6-12-2012
 
Telefoon: 0653234941
Website: www.globecenters.nl
Reageer direct
Locatie(s)
Opties
Doorsturen via e-mail
Naam ontvanger:
E-mail ontvanger:
Uw naam:
Uw e-mail:
Uw bericht (optioneel):
Copyright © 2010-2018 Rentlocal. Alle rechten voorbehouden | Concept & Productie: Berndes Multimedia | Disclaimer | Voorwaarden | Populaire zoekopdrachten | Downloads |